Onyx

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd2 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Moet naar buiten kunnenJa
ZindelijkJa
Registratienummer1594
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€122,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat is erg aanhankelijk en wil veel aandacht van u

Onyx is gevonden in Eindhoven aan een drukke straat. Ze had een zwart-wit halsbandje om, was gewond aan de voetbedjes van beide achterpoten, en reageerde gespannen. Was ze misschien aangereden? Onyx werd in de opvang behandeld aan haar voetzooltjes en kreeg pijnstilling. Dat werkte en ze genas goed. Helaas is ze nooit opgehaald door haar baasje dus ze is nu klaar om naar haar forever-home te verhuizen!

Onyx zoekt erg graag contact met mensen in de opvang. Als je haar benadert, begroet ze je dikwijls met de staart omhoog, geeft kopjes en schuurt dan langs je af. Ze banjert energiek rond en laat zich gemakkelijk aaien, ook als ze eet. Onyx toont in de opvang weinig interesse in spelen, maar dat kan nog veranderen. De poes heeft een gezonde eetlust en is tevreden met standaard kattenbrokjes.

De aanhankelijke poes kan het best geplaatst worden in een sociale omgeving, waar ze aandacht krijgt en lekker kan rond kuieren op ‘nieuwe voetzooltjes’.

Ben jij degene die Onyx alle knuffels van de wereld kan geven? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.