Pip
Ollie

Kitten Ollie en Pip

RasEuropese korthaar
GeslachtKater en poes
Leeftijd< 6 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf25-07-2022
Registratienummer400 + 401
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
Samen €360,00

Ollie en Pip verblijven momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Ollie is een lief, ondernemend jongetje, dat graag geknuffeld wil worden. Hij zoekt samen met zijn zusje een thuis.

Ollie kwam samen met zijn zusje in een pleeggezin terecht toen hij pas twee weken oud was. Hij was erg klein en dronk alleen melk. Ondertussen is hij goed gegroeid en nu eet hij brokjes. Ollie gebruikte de kattenbak al meteen. Hij is erg lief en komt graag bij je knuffelen. Hij speelt ook graag met zijn zusje. Samen hebben ze de grootste lol maar ze kunnen ook serieus zijn en hun ‘kattenmanieren’ op elkaar uitproberen.

Ollie is gewend aan andere katten. Hij vindt het niet erg om in de buurt te zijn van een volwassen kat, hij gaat nieuwsgierig een kijkje nemen. En als hij de kans krijgt gaat hij er zelfs gezellig bij liggen!

Ollie wil graag dingen ondernemen. Hij rent door de kamer, stoeit met zijn zusje of kruipt in een lade. Daar valt hij geregeld in slaap. Ollie is een schattig ventje die bij je komt knuffelen en erg speels is.

Pip is een aanhankelijke knuffelkont maar ook erg ondernemend! Ze wil graag met haar broertje samenblijven.

Pip kwam samen met haar broertje klein bij een pleeggezin terecht. Ze was nog maar twee weken en sliep nog veel. Ze dronk eerst nog melk uit de fles, maar nu eet ze al goed vast kattenvoer. Ze gebruikt ook netjes de kattenbak.

Pip is erg ondernemend en houdt ervan om de hele kamer door de rennen en met haar broertje te spelen. Daar leert ze veel van! Ook wil ze met jou komen spelen. Pip geeft heel enthousiast kopjes en komt uit zichzelf bij je liggen.

Dit meisje met haar grote ogen is erg schattig om te zien! Ze is gewend aan andere katten en mensen en ze is niet snel bang. Net als haar broertje Ollie is ze speels en stoeit ze graag. Ook houdt ze van klimmen en ze valt regelmatig op de gekste plaatsen in slaap!

Heb jij een plekje in je hart over voor Ollie en Pip? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!