Novi

RasEuropese korthaar
GeslachtKater, gecastreerd
Leeftijd< 1 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenVanaf 12 jaar
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf30-05-2022
Registratienummer230
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Deze mooie knul heet Novi, bij ons met de ambulance binnengebracht en niet meer opgehaald. Toen Novi net binnenkwam was hij ontzettend bang waardoor benaderen in het begin voor hem echt geen pretje was. Inmiddels is hij er aan gewend dat wij mensen eten en een schone bak verzorgen. Dus dat is best wel prettig!

Verder houdt hij echt wel van een aai over zijn bolletje en zit er ook wel een echte speelse jongen in hem. Maar als het hem even te druk wordt of te snel gaat dan is dat toch echt wel spannend en trekt hij zich graag even terug. Wanneer hij zich in zijn ogen niet kan terugtrekken wil hij wel eens een zachte tik uitdelen of een kleine knauw om te laten zien dat hij even niet goed weet wat hij moet doen. Om deze reden plaatsen wij Novi niet bij kleine kinderen. We verwachten dat dit gedrag in een fijne thuissituatie uiteindelijk wel zal verdwijnen, maar zeker na de verhuizing zal het best spannend zijn voor hem en willen we niet dat hij een kindje per ongeluk pijn doet.

Een rustig huishouden waar hij op z’n gemak mag wennen aan zijn nieuwe leven is erg gewenst. Een (klein) stukje buitenterrein staat wel op Novi zijn verlanglijstje, zodat hij af en toe een frisse neus kan halen.

Kan jij Novi een fijn thuis bieden waar hij lekker mag leren ontspannen? Vul dan het formulier in en dan plannen we zo snel mogelijk een eerste ‘date’ in.