Kittens Noud & Maan

RasEuropese korthaar
GeslachtKater & Poes
Leeftijd< 16 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa, vanaf 12 jaar
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer1656 & 1666
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€345
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katWij worden alleen samen geplaatst

Noud en Maan verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Kitten Maan,
Deze schoonheid heet Maan. Helemaal alleen gevonden en omdat Noud ook helemaal alleen was, zijn ze samen in ons gezin gekomen.
Maan is een schatje eerste klas. Nieuwsgierig, speels, knap, verre van bang en het grote voorbeeld voor Noud. Is er iets te beleven, dan is Maan zeker van de partij. Inmiddels heeft ze ontdekt dat een schoot op z’n tijd ook wel lekker zit, maar zeker niet te vaak want spelen, rennen en klauteren is veel leuker.

Maan wordt samen geplaatst met Noud. Waar zij gaat, gaat Noud en andersom. Zijn ze elkaar kwijt, dan wordt er luidkeels gemiauwd tot ze weer bij elkaar zijn.
We denken dat Maan het leuk vindt om in de toekomst naar buiten te kunnen. Grotere kinderen zijn ook geen bezwaar!

Kitten Noud,
Deze Black Beauty is Noud. Omdat hij helemaal alleen was, is hij gekoppeld aan Maan, die ook alleen was, en in ons gezin gekomen.
Noud was wel wat aftastend en voorzichtig, maar omdat Maan in alles het voortouw nam, was hij al gauw om. Inmiddels dartelt hij als een volleerd kitten door het huis heen en schroomt hij niet om je op te zoeken. Heerlijk ravotten met Maan, achter balletjes aan, met veertjes spelen en natuurlijk uren dutten zijn zijn favoriete bezigheden. Heel af en toe komt hij op schoot, maar hij ligt net zo lief in een warm mandje.

Noud wordt samen met Maan geplaatst. Zij is zijn grote voorbeeld. Ze zijn altijd samen. Zijn ze elkaar kwijt, dan wordt er luidkeels gemiauwd tot ze elkaar weer gevonden hebben.
We denken dat Noud het leuk vindt om in de toekomst naar buiten te kunnen. Grotere kinderen zijn ook geen bezwaar.

Heb jij alle tijd om dit dynamische duo te zien opgroeien? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.