Nori

RasEuropese korthaar
GeslachtKater, gecastreerd
Leeftijd1 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf28-08-2022
Registratienummer649
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€130,00

Dit is onze knappe Nori. Met zijn prachtige witte-zwarte tekening is het een erg aandoenlijk plaatje. Hij werd bij ons binnengebracht toen hij zwervend op straat werd aangetroffen. Aangezien hij zo aanhankelijk was hadden wij wel verwacht dat iemand hem zou missen, maar helaas. Tijd om om zoek te gaan naar een nieuw huisje voor deze kater!

Zodra Nori je ziet wordt je meteen vriendelijk begroet met een gezellig gemiauw om aandacht. Kopjes geven is zeker één van zijn talenten. Hij houdt er van om flink wat knuffels in ontvangst nemen maar ook om ze te geven! Een mensenschoot behoort zeker tot één van zijn favoriete ligplekjes en kan dan enthousiast beginnen met kneden.

Het is een eventueel nieuw baasje aan te raden hem door middel van een voerpuzzel zijn eten te geven. Het kan een enorme schrokkop zijn en ademt zijn brokjes nog net niet in één keer in. Dit is voor het maag- darmstelsel best belastend en kan zorgen dat hij hierdoor gaat braken.

Nori kan soms door middel van een klein ‘bijtje’ laten merken dat hij het niet prettig vind wat je doet. Bijvoorbeeld zijn buik aaien is een echte no-go.

Er schuilt een kleine jager in Nori, achter een speelhengeltje aanrennen vind hij met momenten ontzettend leuk! Een eigenaar die het dus leuk vind samen met hem te spelen is zeker een must.

Hij is ook vaak in zijn buitenverblijf te vinden, dit in combinatie met het speelse jachtinstinct wat hij heeft maakt dat wij een thuis met een tuin zoeken voor hem.

Is jouw leven klaar voor één grote bonk aan knappe kater? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!