Noisey

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes gesteriliseerd
Leeftijd1 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
kan bij kinderenVanaf 12 jaar
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf10-11-2022
Registratienummer872
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€130,00

Noisey verblijft momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Noisy is een hele lieve sociale poes. Toen ze net bij ons in het gastgezin kwam was ze wel een beetje zenuwachtig en liep veel op en neer langs mij af. Maar toen ze mij beter leerde kennen, kwam ze tot rust en werd ik vertroeteld door lieve kopjes en kwam ze lekker bij mij liggen. Als ze je nog niet kent, vind ze het prettig om van de zijkant benaderd te worden, want anders schrikt ze en kan ze uithalen. Maar als zij jou beter leert kennen doet ze dit niet meer. 

Noisy vindt het heerlijk om soms een klein schaaltje natvoer te krijgen. Ze eet dit dan snel op, maar blijft wel content en rustig. Wij hebben Noisy nog niet geïntroduceerd met de andere katten en hond in huis. Ik heb wel gemerkt dat ze nauwelijks reageerde toen ze mijn hond en een van mijn katten zag. Omdat ze een hele rustige kat is in omgang en wat terughoudend is in het begin, lijkt mij een gezin met oudere kinderen of alleen volwassenen de beste match. 

Ze heeft een lief karakter en is een echte knuffelkont. Gewoon een ideale poes.

Mag Noisey bij jou komen wonen? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.