Nina

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd7 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa, vanaf 12
Binnen/buitenBuiten
ZindelijkJa
Registratienummer1535
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€122,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat is erg aanhankelijk en wil veel aandacht van u

Nina is een dame van 7 jaar oud met een ongelofelijk knappe toet. Ze werd gevonden in een heg, waarin ze helemaal onderkoeld en in shock vastzat. Ze werd eruit geknipt en was er niet goed aan toe. Toen ze bij ons binnenkwam, was ze nog wat schrikachtig, maar aaien vond ze wel fijn.

Nog steeds merk je dat ze in het begin wat verlegen is, maar als je haar benadert, komt ze al snel naar je toe. Want ze is dol op knuffelen! Ze geniet zicht- en hoorbaar van de aandacht en het fysieke contact. Ze komt lekker op schoot, kneed met haar voetjes en spint erop los. Ze laat zich ook prima oppakken.

Wanneer ze eens een andere kat in de opvang tegenkwam en deze tegen haar blies, bleef ze daar zelf kalm onder en was ze niet bang. Het zou dus best kunnen dat Nina wel met andere katten overweg kan. Ze is zelf geen ruziezoeker, dus als zij haar accepteren, komt het waarschijnlijk wel goed.

Gezien haar voorgeschiedenis is het wellicht handig om haar een afgezette, katvriendelijke tuin te bieden, zodat ze veilig kan genieten van het zonnetje.  

Nina is gechipt, gesteriliseerd, ontwormt en ingeënt. Ze is blij en knuffelig en helemaal klaar om opgenomen te worden in een warm huishouden. Je krijgt een oogverblindende vriendin voor het leven!

Wie is er klaar voor om Nina’s liefde in bakken over zich heen te krijgen? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.