Kitten Nera

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd< 6 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf17-07-2022
Registratienummer447
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Nera verblijft momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Nera is samen met haar 3 zusjes en broertje gevonden in een sloopauto allemaal zijn ze zwart van kleur alleen Nera is echt kortharig. Ze was 5 weken toen ze in ons gastgezin kwam.

In het begin was ze een beetje verlegen, maar na een dag was ze helemaal om en inmiddels is ze super aanhankelijk en speelt vooral veel met haar broer en zusjes. Ze eet ook lekker zelfstandig, knuffelt graag en spint snoei hard als je haar aanhaalt. Ook onze hond vindt ze super interessant om te besluipen en zijn staart proberen te vangen. Kortom een heel lief, sociaal, ondeugend en gezond kitten. Nera heeft haar 1e enting gehad en is ook gechipt en heeft geen vlooitjes en wormen. Haar 2e enting staat gepland voor 19 juli en er zal dan ongeveer eind juli de laatste enting volgen.

Kittens worden alleen geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren.

Heb jij nog een plekje over voor Nera? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!