Nelleke

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd2 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenNee
Kan bij kattenNee
Kan bij kinderenJa, vanaf 12 jaar
Buiten/BinnenBuiten (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2196
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccinaties up-to-date,
neutralisatie en Feliway Help!)
€135
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat vindt het niet erg als je wat langer op een dag van huis bent

Deze 2-jarige dame is Nelleke! Ze is in Eersel gevonden, samen met haar 2 kittens. Haar kittens zijn inmiddels uitgevlogen en nu is Nelleke zelf aan de beurt voor een passende woonplek. We denken dat Nelleke al heel haar leven op straat heeft geleefd, dus ze moet op haar nieuwe plek wel naar buiten kunnen.  
 
Nelleke houdt van aandacht en dit laat ze merken door veel kopjes te geven en langs je af te schuren. Ze heeft in het asiel (tot op heden) niet de rust kunnen vinden om bij je te komen liggen, maar dit kan altijd nog komen! Nelleke ervaart namelijk ook veel onrust in het asiel door de andere katten om haar heen. Wanneer ze deze ziet of hoort, kan ze gaan grommen en blazen. Ondanks dat blijft Nelleke lief naar degene die bij haar is op dat moment. Wegens haar reactie op de andere katten, plaatsen we haar daarom in een huishouden zonder andere huisdieren. Ook merken we dat Nelleke zich graag even terugtrekt, waardoor de inschatting is dat ze niet altijd iemand om haar heen hoeft te hebben.

Woon jij momenteel zonder andere dieren en wil je een aanhankelijke kat, die ook graag haar eigen gang gaat? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.