Mirza

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes, gesteriliseerd
Leeftijd7 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Registratienummer1233
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€130

Na het overlijden van haar vorige eigenaar is Mirza buitengezet, onbekend door wie. De poes bleef vervolgens rond het huis hangen. De buurvrouw heeft haar toen gevoerd en uiteindelijk gevangen. We hebben alle dierenartsen in de regio gevraagd of zij het chipnummer in hun systeem hadden staan, zodat we eventueel nabestaanden konden vinden, maar tevergeefs.

Mirza is een lapjeskat die van alles onderneemt, binnen of buiten. Ze klimt graag, bijvoorbeeld in de toren die in haar hok staat. Ergens onder doorlopen vindt ze ook leuk. Na wat rekken en strekken gaat de poes ontspannen verder. Want er is nog zoveel te beleven.

De poes is aanvankelijk een beetje afwachtend, maar vindt het al gauw fijn om aandacht te krijgen van mensen. Dan miauwt ze, geef kopjes en soms een neusje.

Ze toont geen interesse in spelen met een balletje of hengeltje. In het verblijf is ze tolerant naar de meeste andere katten. Mirza is een goede eter. Dagelijks 27 gram basisbrokken.

Mirza kan het best geplaatst worden in een huiselijke omgeving. Waar ze de tijd krijgt om de wereld te (her)ontdekken. Vanwege haar sociale karakter zou ze ook prima passen in een gezin met kinderen en katten.

Heb jij het perfecte thuis voor onze Mirza? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.