Milo

RasEuropese korthaar
GeslachtKater, gecastreerd
Leeftijd16 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenNee
Kan bij kattenNee
Kan bij kinderenNee
ZindelijkJa
Registratienummer1457
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€122,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat zoekt rust en aandacht

Milo is een oude lieverd die er bij binnenkomst niet goed aan toe was. Hij was uitgedroogd, had een slecht gebit en was mager. Na verschillende onderzoeken en een gebitsreiniging, is Milo langzaamaan opgeknapt en gezond verklaard door de dierenarts op wat ouderdomsklachten na. Hij heeft goed bij kunnen eten en nu gaat het weer goed met onze lieve Milo. Hij is er klaar voor om geadopteerd te worden! 
 
Het is onbekend hoelang Milo nog te leven heeft, wegens zijn hoge leeftijd, die wij hebben geschat op 16 jaar. Ondanks dat, zit er nog genoeg levenslust in deze opa! Hij kan niet genoeg krijgen van knuffelen bij je op schoot. Hier begint hij gelijk te spinnen, kneedt hij er lustig op los met zijn pootjes en valt dan al snel tevreden in slaap. Met momenten houdt Milo er zelfs van om even te spelen met bijv. een hengeltje. Slapen blijft trouwens wel één van zijn favoriete bezigheden, waardoor we hem graag in een rustig thuis plaatsen, zonder jonge kinderen of andere huisdieren, zodat hij ongestoord veel dutjes kan doen.

Dus heb jij een rustig thuis met lekkere slaapplekjes, waar Milo kan genieten van zijn oude dag? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.