Melody

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd1,5 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenNee
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenNee
Binnen/buitenBuiten
ZindelijkJa
Registratienummer1995
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccinaties up-to-date,
neutralisatie en Feliway Help!)
€135
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat is erg aanhankelijk en wil veel aandacht van je

Deze knappe jonge dame is de anderhalf jaar oude Melody! Ze is eind juni gevonden in Veldhoven op een drukke weg en door de vinders naar de dierenkliniek gebracht. Ze hebben haar op Amivedi gezet, maar zonder resultaat.  
 
Melody is een ontzettend lieve poes, die houdt van aandacht! Ze laat graag horen dat ze aandacht wil wanneer ze je hoort, door flink te miauwen. Als ze eenmaal krijgt wat ze wil, overlaadt ze je met kopjes en komt ze bij je op schoot liggen voor een uitgebreide kroelsessie. Melody houdt enorm van kusjes krijgen op haar koppie! Ook speelt ze af en toe graag. Deze dame heeft wel meerdere krabpalen nodig op haar nieuwe plek, ze rekt zich er regelmatig aan uit en scherpt haar nagels graag. 
 
In het asiel merken we dat Melody inmiddels al flink is gewend, maar ze soms nog wat onzeker of angstig kan zijn. Dit is vooral wanneer ze veel prikkels vanuit haar omgeving ontvangt. Ze doet dan niks geks, maar is dan wat schrikkerig. We plaatsen haar daarom graag in een niet al te druk huishouden.

Dus is het niet al te druk bij jou thuis en ben jij degene die Melody alle knuffels kan geven die ze graag wil? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.