Kitten Mees

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd< 6 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenNee
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenVanaf 5 jaar
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf24-07-2022
Registratienummer480
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Mees verblijft momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Mees is een ondeugende jongeman die enorm goed is in spinnen. Hij is speels, sociaal en ontzettend lief. Geregeld zal hij je vertellen hoe hij over dingen denkt of dar hij toch graag je aandacht wil. Met Mees is het wel oppassen waar je loopt, want hij volgt je graag en met bijvoorbeeld een beige vloer valt hij daarbij amper op.

Mees is enorm goed in spelen. Balletjes, veertjes, noem maar op. Niets is veilig voor hem. Hij speelt wel verdedigend. Hierdoor gromt hij tijdens het spelen om zijn “prooi” te beschermen/claimen en hij is dan vaak ook niet van plan de “prooi” los te laten. Wegpakken van het speeltje is dan op eigen risico.

Op de foto’s kan Mees wat rood overkomen. Maar in het echt is hij beige van kleur. De blauwe ogen zijn langzaam aan het verkleuren. Dus wordt daar niet verliefd op want die zijn niet blijvend.

Voor Mees zoeken we een thuis met een andere jonge, speelse kat. Over zijn ervaring met kinderen en honden kunnen we niets zeggen. Maar zijn karakter beoordelend denken we dat kinderen geen probleem zijn. Mist hen verteld wordt dat ze van zijn speeltjes af moeten blijven als hij daarmee bezig is.

Mees moet rond 22 augustus zijn 3e enting nog halen. Dit kan bij het opvangcentrum en zit bij de adoptieprijs inbegrepen.

Wie heeft er nog een plekje voor deze lieve jongen Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!