Mavros

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd< 6 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf17-06-2022
Registratienummer446
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Mavros verblijft momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Mavros is samen met zijn 4 zusjes gevonden in een sloopauto allemaal zijn ze zwart van kleur alleen is Mavros echt kortharig. Hij was 5 weken toen ze in ons gastgezin kwam.

In het begin was hij wel een beetje verlegen, maar inmiddels is hij een echte stoere vent en een echt haantje de voorste vooral tijdens de maaltijd en het verzinnen van nieuwe spelletjes.

Hij speelt lekker met zijn zusjes, knuffelt graag met mens en onze hond en spint snoei hard als je hem aanhaalt. Kortom een heel lief, sociaal, ondeugend en gezond kitten.

Mavros heeft zijn 1e enting gehad en is ook gechipt en heeft geen vlooitjes en wormen. Zijn 2e enting staat gepland voor 19 juli en er zal dan ongeveer eind juli de laatste enting volgen.

Kittens worden alleen geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren.

Ben jij helemaal klaar voor zo’n klein stoer ventje? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!