Mars

RasEuropese korthaar
GeslachtKater, gecastreerd
Leeftijd6 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Registratienummer404
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Wat een hunk is onze Mars. Hij kwam samen met zijn moeder en 4 broers/zussen bij ons binnen. Moeder Sterre was ontzettend lief maar het kleine grut was allemaal ontzettend mensenschuw. Inmiddels zit Mars al ruim 150 dagen in de opvang en heeft hij al veel geleerd. Bij plotselinge benadering van (vreemde) mensen kan hij nog een beetje schrikken en zich terugtrekken, maar nieuwsgierigheid wint uiteindelijk snel.

Mars verwelkomt je graag met een lief miauwtje en is ook erg nieuwsgierig naar wat je allemaal aan het doen bent. Wil je hem vervolgens aaien loopt hij van je weg. Op ten duur komt hij graag weer kijken en met wat rust en geduld kan het zomaar uitpakken dat je zijn zachte vachtje mag aaien. Ga je aan de haal met een hengeltje dan zal je snel zijn interesse wekken!

Hij heeft veel aan zijn zusje Zon en het zou dus zeker fijn zijn als ze samen naar een nieuw thuis zouden kunnen verhuizen. Maar dit is geen must, hij mag ook alleen verhuizen.

Wil jij kennismaken met Mars? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.