Marley

RasEuropees korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd1 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenJa, vanaf 10
Binnen/buitenNaar buiten (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer3443
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€148,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat heeft wat tijd nodig om te wennen

Marley verblijft momenteel in een gastgezin in de regio Eindhoven

Marley is op straat gevonden. Hoogzwanger van 6 kittens. Gelukkig heeft ze bij ons als gastgezin een warm tijdelijk plekje gehad. Ze is pas net 1 jaar oud.

Marley is rustig en nieuwsgierig aangelegd en durfde bij ons al vrij snel door het huis te lopen met haar staartje gezellig in de lucht. Af en toe is ze nog onzeker bij plotse bewegingen/geluiden of onbekende situaties en wil ze zich even verstoppen. Marley is gelukkig geen slechte eter en aardig omkoopbaar, wat in spannende situaties helpt. Ze kruipt dan zo weer uit haar schulp.

Een huis met iets oudere kinderen (10+) zal ze wel kunnen waarderen. Bij ons komt ze graag haar aaitjes ophalen, staat ze s’ morgens bij de deur klaar om je te begroeten en mauwen kan ze ook. Als een echte kat kan ze over je toetsenbord lopen en heeft ze soms een mening over iets (bijvoorbeeld bij de dierenarts of als je bij haar buikje komt). Op schoot zitten doet ze hier nog niet, maar je gezelschap wordt echt 200% op prijs gesteld.

Ze speelt af en toe een nog spelletje met bijvoorbeeld een kattenhengel. Marley lijkt hier tevreden als binnenkat en zit graag op de vensterbank naar buiten te kijken. Het oefenen met een tuigje aandoen gaat ook goed. De keren dat ze buiten in de tuin was aan een tuigje, was ze zowel onzeker als nieuwsgierig. De kattenbak gaat prima, hele wijnkelders worden daar gegraven en de krabpaal en deurmat wordt ook gewaardeerd. Gekke Marley steekt haar voorpootje graag in de waterbak om die vervolgens af te likken.

Ben jij degene die Marley haar forever home kan bieden? Vul hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.