Kitten Marley

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd< 4 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf10-11-2022
Registratienummer777
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Marley verblijft momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Marley is een aanhankelijke kater van 13 weken oud. Samen met zijn broertje Bob kwam hij bij het gastgezin. Marley had een enorme groei-achterstand. Hij at niks en er waren twijfels of hij het wel zou halen. Na enkele weken van flesvoeding en veel aandacht is hij goed opgeknapt. Marley is een relaxte kater die heel actief en speels is. Hij gaat zijn eigen gang tussen 2 honden, 2 kinderen en 2 katten van het gezin.  Hij speelt graag met zijn broertje Bob, maar kan zich ook uitstekend alleen vermaken Hij is niet snel bang en lekker ondernemend. Hij weet de kattenbak te vinden en is heel nieuwsgierig. Wie o wie heeft een plek voor hem waar hij lekker kan dollen en onderzoeken? Kom je eens naar hem kijken? 

Kittens onder de 16 weken worden alleen geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren.

Heb jij fijn thuis voor Marley? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.