Mambo

RasEuropese korthaar
GeslachtKater, gecastreerd
Leeftijd1 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf21-11-2022
Registratienummer1003
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€130,00

Deze harige viervoeter heeft er zin in. Als je Mambo benadert kijkt hij verwachtingsvol naar je en komt rustig naar je toe lopen. Hij geeft dan kopjes, schuurt langs je lichaam en hoppakee, daar springt ie al op schoot, voor een heerlijke knuffelpartij.

Mambo trekt zich langzaam terug als je hem geen aandacht geeft. Hij is dus niet opdringerig en kan dagdelen alleen zijn. Maar wat is de kat blij als zijn verzorger er weer is. Dan spint hij luid en toont zijn mooie zwarte vacht en kwispelende staart. Hij is best stevig en groot, maar niet lomp. Dus ook geschikt voor gezinnen met kleine kinderen.

Mambo vindt het fijn om af en toe binnen en soms buiten te zijn. Hij is rustig en nieuwsgierig naar de omgeving en andere katten. Op een fleece of wollen dekentje doet hij graag zijn schoonheidsslaapjes. Ook krabt hij graag op een paal of iets dergelijks. Spelen met een balletje of hengeltje doet ie niet snel, maar je kunt het proberen. Een makkelijke eter kun je hem zeker noemen. Geef hem standaard kattenbrokjes en water en hij is tevreden.

Word jij zijn nieuwe maatje? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.