Ma Flodder

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd5 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenJa
Buiten/BinnenBuiten (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2431
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccinaties up-to-date,
neutralisatie en Feliway Help!)
€135
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat vindt het niet erg als je een sociaal leven in huis hebt

Als je de naam Ma Flodder hoort ga je er vast vanuit dat we het hier hebben over een niet zo sociale kat die zich nergens iets van aan trekt. Deze meid laat echter zien dat Ma Flodder ook een andere kant heeft. Ma Flodder is namelijk een ontzettend lieve meid die dol is op mensen en bijna alles prima vindt.

Ze vindt het erg gezellig om bij mensen in de buurt te zijn en geeft voortdurend kopjes aan alles en iedereen die in de buurt komt. Ze vind het heerlijk om geaaid te worden en gaat dan vaak op haar rug liggen zodat je haar over haar buikje kan aaien. Ook vindt ze het niet erg om opgepakt te worden. Ze vindt het erg gezellig om naast haar baasjes op de bank te liggen, maar vind het ook prima om op een dekentje op de grond te liggen.

Ma Flodder vindt het belangrijk dat haar voerbak regelmatig wordt bijgevuld. Ze zal dan ook vaak de aandacht proberen te trekken van een mens die in de buurt is en deze naar het voerbakje leiden. Als er lang geen mensen in de buurt zijn zal ze miauwen om wat aandacht te vragen.

Ze kan prima een hele dag alleen thuis blijven, maar vind het ook geen probleem als er altijd mensen in de buurt zijn. Ze is daarom voor veel verschillende mensen een geschikte huisgenoot. Vanwege haar lieve, rustige karakter kan ze ook zeker bij kinderen geplaatst worden.

Ben jij degene waar Ma Flodder de rest van haar leventje eten en aandacht krijgt? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.