Luxe

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd4 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenNee
Kan bij kattenNee
Kan bij kinderenJa, vanaf 12
Moet naar buiten kunnenJa
ZindelijkJa
Registratienummer1635
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€122,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat moet de tijd krijgen om te wennen 

Luxe is gevonden in Bergeijk. De vinder had een advertentie op de buurtapp en op Amivedi gezet, maar helaas meldde er zich niemand voor de poes. Bij binnenkomst in het asiel bleek dat Luxe mager en bang was, en vol zat met teken. Omdat de pluizenbol geen chip had, is ze gechipt. In de opvang is ze ook geënt. De grijsharige beauty kan weer shinen!

Luxe keek aanvankelijk een beetje ‘de kat uit de boom’ in de opvang. Ze gedroeg zich wat bedeesd, maar vindt contact steeds prettiger, mits ze de tijd en ruimte krijgt. Als je haar benadert, blijft ze op afstand en houdt je nauwlettend in de gaten. Ze zoekt (nog) geen contact uit zichzelf en kan blazen als je te snel dichterbij komt. Wanneer je eerst rustig tegen Luxe praat en misschien wat knippert met je ogen kun je haar geruststellen. Daarna kan je haar met een stokje proberen te aaien en vervolgens ook met je handen.

In de opvang toont ze geen interesse in spelen, bijvoorbeeld met een balletje of hengeltje. De kroelkop vindt het buiten prettig, maar kan zich ook binnen prima vermaken.

Ben jij degene die Luxe de tijd kan geven om haar te laten ontdooien? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.