Luna
Dobby

Kittens Luna en Dobby

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes en kater
Leeftijd< 6 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenOnbekend
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf19-09-2022
Registratienummer772 + 767
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
Samen €360,00

Luna en Dobby verblijven momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Luna en Dobby zijn 2 prachtige kittens die samen een geweldig stel vormen. Speels, lief, knuffelig en ook geregeld heel eigenwijs.

Luna kwam als bang meisje bij ons gastgezin binnen. Ze was een kei in alles wantrouwen en liet het snel weten als ze het ergens niet mee eens was. Met de tijd groeide haar vertrouwen en liet ze zien dat ze, naast een pittige kant, ook een hele schattige kant heeft. Ze blijkt enorm goed te zijn in luid spinnen en kan genieten van een goede aai. Eigenlijk is het gewoon een kitten met een hart van goud dat denkt dat ze heel stoer is.

Dobby is de onhandige van de twee. Hij weet z’n evenwicht nog niet altijd goed genoeg te bewaren, wat voor grappige momenten kan zorgen. Wel is hij heel goed in spinnen en zijn lieve toet geeft hem een enorme aaibaarheids factor. 

Dobby zorgt ervoor dat Luna zich geborgen voelt en makkelijker mensen gaat vertrouwen. En Luna helpt Dobby om zijn energie kwijt te kunnen en tot rust te komen.

Heb jij geduld, liefde en een plekje in huis voor deze 2 schatjes? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!