Lua

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes, gesteriliseerd
Leeftijd1 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenNee
Kan bij kattenNee
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf29-08-2022
Registratienummer695
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€130,00

Dit mooie meisje is Lua. Ze is ons binnengebracht al omdat al 3 weken in een tuin rondzwierf en ontzettend mager begon te worden. Helaas leek niemand haar te kennen of te missen en daarom zijn wij op zoek naar een nieuw thuis voor haar.

Lua is naar mensen toe een ontzettend schatje die houdt van een kriebel over haar mooie bolletje. Waar ze iets minder blij van wordt zijn andere katten. Alleen al bij het horen van gemiauw begint ze te grommen en als ze dan ook nog eens een andere kat ziet zet ze het meteen op een blazen. Om deze reden plaatsen wij haar niet bij andere katten en/of honden. Hiervan zou ze te veel stress kunnen ervaren.

Eten doet ze hier soms liever vanaf de grond dan vanuit een voerbakje. Echt speels hebben we haar nog niet gezien, maar wie weet wat de tijd brengt want het is wat dat betreft nog een jong poesje.

Stroomt jouw hart over van liefde bij het zien van Lua’s snoetje? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.