Loulou

RasBlauwe Rus
GeslachtPoes
Leeftijd8 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenNee
Kan bij kattenNee
Kan bij kinderenNee
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2977
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€148,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat kan niet met soortgenoten

Loulou is een lieve dame die erg mager bij ons binnenkwam. Ondertussen is ze netjes op gewicht maar zien we dat ze erg gericht op voer is. Op zich niet gek als je een lange periode honger hebt gekend. Loulou heeft dan ook zeker een voerpuzzel nodig.

Omdat Loulou geen fan is van andere katten wordt zij alleen in een huishouden geplaatst waar ze alleen zal blijven. Om haar energie kwijt te kunnen wil ze graag een mogelijkheid om naar buiten te gaan. We merken dat ze een hele lieve, aandacht vragende dame is maar ook snel overprikkeld kan raken. Kinderen zijn dan ook niet haar ding want kinderen kunnen te onverwacht zijn voor haar. Wanneer er iets onverwachts gebeurd heeft ze er ook geen moeite mee om dit te uiten in een uithaal of door te bijten, gelukkig zonder nagels en echt door te bijten, maar voor kinderen kan dit natuurlijk best schrikken zijn.

Als laatste willen we voor de zekerheid toevoegen dat ondanks dat ze eruit ziet als een blauwe rus, we niet weten of ze dit ook daadwerkelijk is. Helaas komen de meeste katten binnen als zwerver waardoor we niet weten wat hun daadwerkelijke afkomst is. Ben je opzoek naar een kat waar je mogelijk geen last gaat krijgen van een allergie? Dan is Loulou helaas niet de juiste match.

Dus heb jij plek voor een dame die rust nodig heeft en graag naast je komt liggen op de bank? Heb je het geduld om haar te laten wennen en de tijd te geven om te wennen aan haar nieuwe thuis door haar naar jou te laten komen i.p.v. haar op te zoeken? Dan zou Loulou mogelijk een goede match voor je zijn.

Denk jij de perfecte match te zijn voor Loulou na het lezen van haar verhaal? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.