Louisa

SoortKonijn
GeslachtVoedster
Diernummer145
KoppelNee
Moet bij soortgenotenJa
Plaatsbaar vanaf14-04-2022
Adoptietarief
(incl. vaccineren)
€ 40,00

Louisa is een dame van ongeveer vier maanden oud. Ze vindt alles nog heel spannend, en als ze in haar hok zit rent ze hard weg als ze enge geluiden hoort of snelle bewegingen ziet. Maar ze wordt steeds meer ontspannen en ze raakt langzaam maar zeker steeds meer gewend aan mensen. In de socialisatie ruimte gaat ze rustig op verkenning en komt haar nieuwsgierige aard naar boven. Ze durft zelfs een brokje uit je hand aan te nemen. Op schoot blijft ze rustig zitten, in eerste instantie gespannen, maar na een tijdje durft ze zich wat meer over te geven aan je. En nu dat ze mensen iets meer vertrouwd komt ze zelfs een paar keer terug van haar verkenningen om even te kijken of je misschien nog een brokje hebt, en blijft ze ook rustig zitten terwijl je haar aait. Dus het komt helemaal goed met haar, het kost gewoon eventjes wat geduld.

Omdat ze veel dingen nog spannend vindt plaatsen we haar het liefst in een rustig huisje, en liever niet bij (kleine) kinderen. Maar als jij een mooie plek hebt voor haar en een beetje geduld, dan wil ze heel graag bij jou komen wonen! En als je zelf al een leuke gecastreerde ram hebt voor haar, dan kun je misschien op date komen voor deze beauty.

Heb jij een knappe hunk die zit te poppelen om zijn leven door te brengen met Louisa? Vul onderstaand intakeformulier in zodat we zo snel mogelijk een date kunnen inplannen!