Hero
Lousia

Louisa en Hero

SoortKonijn
GeslachtVoedster en (gecastreerde) rammelaar
Diernummer47 + 145
KoppelJa
Moet bij soortgenotenJa
Plaatsbaar vanaf14-04-2022
Adoptietarief
(incl. vaccineren en neutraliseren)
Samen €100,00

Louisa is een dame van ongeveer vier maanden oud. Ze vindt alles nog heel spannend, en als ze in haar hok zit rent ze hard weg als ze enge geluiden hoort of snelle bewegingen ziet. Maar ze wordt steeds meer ontspannen en ze raakt langzaam maar zeker steeds meer gewend aan mensen. In de socialisatie ruimte gaat ze rustig op verkenning en komt haar nieuwsgierige aard naar boven. Ze durft zelfs een brokje uit je hand aan te nemen. Op schoot blijft ze rustig zitten, in eerste instantie gespannen, maar na een tijdje durft ze zich wat meer over te geven aan je. En nu dat ze mensen iets meer vertrouwd komt ze zelfs een paar keer terug van haar verkenningen om even te kijken of je misschien nog een brokje hebt, en blijft ze ook rustig zitten terwijl je haar aait. Dus het komt helemaal goed met haar, het kost gewoon eventjes wat geduld.

Dit is onze Hero. Hij is bij ons binnen gebracht met allemaal kale plekken en wondjes op zijn rug en achterhand. Mogelijk is hij door een hond of kat te grazen genomen, maar dat is iets waar we alleen naar kunnen gissen. Wat het ook is geweest, het was wel duidelijk hij hier veel last en pijn van had.
Aaien vind hij hierdoor nog niet erg prettig. Wellicht dat dit verbeterd met wat meer tijd maar ook dat is op dit moment lastig te zeggen.
Maar dit mag de pret niet drukken want Hero is een energiek ventje die erg nieuwsgierig van aard is. Wel kan Hero soms wat tekenen van voernijd laten zien waardoor wij van mening zijn dat een combinatie met kleine kinderen geen goed idee is.

Heb jij een tuin die zit te wachten op twee leuke bewoners? Vul onderstaand intakeformulier in zodat we zo snel mogelijk een date kunnen inplannen!