Lotus

RasEuropees korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenOnbekend
Binnen/buitenNaar buiten (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer3332
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€148,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat heeft de tijd nodig om te wennen

Lotus is een mooie zwarte poes van 2 jaar oud. Ze was al gesteriliseerd en gechipt voor ze bij ons kwam, maar stond helaas nergens geregistreerd. Gelukkig bleek ze na onderzoek door onze dierenarts wel helemaal gezond.  

Lotus is erg bang. Ze gaat nog geen direct contact aan. Ze kijkt je aan met grote ogen en blijft in haar veilige mandje. Ze blijft laag bij de grond met platte oren en vindt het allemaal veel te spannend. Ze is ook nog niet zo heel lang bij ons, dus ze heeft nog weinig tijd gehad om aan ons en haar nieuwe plek te wennen.  

Voor deze mooie poes zul je geduld moeten kunnen opbrengen. Ze heeft veel tijd nodig om te ontdooien. Jullie zullen elkaar stapje voor stapje moeten leren kennen en vertrouwen. Pas dan zul je kunnen zien hoe ze zich ontwikkelt.

Heb jij het geduld om rustig in haar buurt te zitten, tegen haar te kletsen en kun je haar een veilige plek te bieden om rustig uit haar schulp te kruipen? Vul hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.