Lot
Maya

Kitten Lot en Maya

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd< 6 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenVanaf 12 jaar
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf15-06-2022
Registratienummer294 + 348
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
Samen €360,00

Lot en Maya verblijven momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Lot kwam met de leeftijd van 9 weken bij ons in het gastgezin, deze lieve meid begint al te spinnen en kopjes te geven zodra je tegen haar praat. Ze vindt mensen erg leuk en zoekt ze ook zelf op voor een knuffel.

Als het haar te lang duurt, probeert ze via je broekspijp omhoog te klimmen. Dit proberen we haar af te leren, maar vaak is ze ons te snel af en hangt ze al in je broekspijp. Ze vindt het heerlijk om opgetild te worden, ze wordt dat helemaal slap en laat zich gewoon in je armen vallen. Goed vasthouden dus.

Ze likt graag aan je vingers en neemt er dan een hapje van. Eten, spelen, knuffelen en slapen zijn haar favoriete bezigheden.

Lot is soms nog een beetje afwachtend en terughoudend in haar spel, alsof ze niet mag spelen. 

In Maya heeft ze een leuk vriendinnetje gevonden, dappere Maya laat zien dat je nergens bang voor hoeft te zijn. Ondanks dat ze pas samen zijn, gaat het heel goed tussen die 2.


Maya kwam met een leeftijd van 5 weken bij ons in het gastgezin, ze was erg bang en had vieze oogjes. Ze was een pittige tante, liet flink van zich horen. Ze blies, spuugde, bromde en haalde uit.

Na een paar dagen van liefdevol aanspreken, heel voorzichtig een aai over haar ruggetje, lekker eten en veel geduld, is ze dan eindelijk in gaan zien dat mensen ook wel leuk kunnen zijn.  

Ze is erg speels en ondeugend, soms als ze schrikt wil ze nog wel eens spugen of blazen. Dappere Maya is niet snel ergens van onder de indruk, ze rent overal vol zelfvertrouwen op af.

Een echte knuffelkont is ze niet, een aai over haar bol kan ze wel waarderen. Ze laat duidelijk merken als ze iets niet wil. Ze vindt het heerlijk om af en toe alleen te zijn, ze komt daarna uit zichzelf weer naar beneden.

In Lot heeft ze een leuk speelmaatje gevonden, ze vinden het heerlijk om samen achter elkaar aan te rennen. De muisjes en balletjes zijn erg favoriet speelgoed.

Heb jij tijd en liefde voor deze twee kittens? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.