Lila

RasFranse Bulldog
GeslachtTeef, gesteriliseerd
Leeftijd5 jaar 8 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenJa
ZindelijkZie tekst
Plaatsbaar vanaf21-10-2023
Registratienummer2384
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren en steralisatie)
€347,50

Lila verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Deze blije snuit heet Lila. Ze is bij ons binnen gekomen en er heeft zich geen eigenaar gemeld. Wat we niet snappen want wat een leuk hondje is Lila! Doordat ze gevonden is heeft de dierenarts de leeftijd geschat.

Lila vind het leven een grote gezelligheid. Ze houdt van mensen, kinderen en andere honden.
Dat laatste is wel iets waar ze even aan moet wennen. Soms als honden wat druk zijn dan kan Lila wat terughoudend zijn, maar als ze eenmaal kennis heeft gemaakt zoekt ze andere honden al snel op.
Lila kan lekker spelen en gek doen, maar daarna een dutje doen is ook wel een van haar lievelings bezigheden.
Lila maakt graag korte wandelingen. Aangezien Lila een korte snuit heeft zijn lange wandelingen ook niet aan haar besteed. Wanneer Lila zich inspant kan ze ook een snurkend geluid maken.

We hebben, omdat het een kortsnuit is, even gekeken naar haar neus en gehemelte. 
Vermoedelijk heeft Lila BOS (dit is vernauwing van luchtwegen of neus) voor nu hoeft ze hier niet aan geopereerd te worden, omdat het niet dusdanig is dat zij benauwd is of hier last van heeft.
Maar hierdoor kan ze wel lekker hard snurken zo nu en dan..
Spelen en knuffelen met de kinderen van het pleeggezin vind ze helemaal het einde. Ze kan ook heerlijk op de bank naast hun in slaap vallen.

Bij het pleeggezin merken ze dat Lila best vaak naar buiten wil om een plas te doen. Als Lila alleen thuis gelaten wordt en ze doen haar niet in een bench dan wil ze nog wel eens een ongelukje hebben in huis. Maar overdag als ze thuis zijn valt dit nog mee, omdat ze het dan in de gaten houden en Lila het aangeeft als ze naar buiten wil.

Aangezien Lila een mogelijke voedselallergie heeft staat Lila op Royal Canin Anallegenic voeding. Hier reageert Lila goed op.

Lila staat bij ons nog op de planning om gesteriliseerd te worden maar ze mag nu natuurlijk al kennismaken met haar toekomstige baasje!

Ben jij op zoek naar een leuk maatje die niet hele lange wandelingen nodig heeft? Vul dan onderstaand intakeformulier in en wie weet kunnen jullie binnenkort van start!
Wacht even!

Voor je een hond in huis haalt zijn wij benieuwd of je weet wat er allemaal bij komt kijken. Lees je in door middel van deze
LICG huisdierenbijsluiter. Heb je daarna nog vragen? Wij beantwoorden ze graag.