Liana

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes, gesteriliseerd
Leeftijd1 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf25-11-2022
Registratienummer799
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€130,00

Liana kwam bij ons samen met haar 5 kleine kittens toen ze nog maar heel klein waren. Wat een prachtige, lieve en zorgzame moeder is Liana voor haar kleintjes geweest! Zij hebben dan ook allemaal een fijn nieuw huisje gevonden.

Wij schatten Liana nog heel jong in, omdat ze nog echt volop kan genieten van spelletjes en rond rennen met haar kroost. Ze is helemaal nergens bang voor, zelf de stofzuiger maakt geen indruk op haar. Liana is ook een kletskont en vindt het heerlijk om bij je te zijn. Oppakken, op schoot, alles is goed, als het maar op dat moment geen speeltijd is! Want dat gaat dan natuurlijk voor. Wat ook erg leuk aan Liana is, is dat ze tijdens het eten bij ons aan tafel gezellig op haar “eigen” trip trap stoel komt zitten. Ja, want op tafel mag natuurlijk niet, dan is dit een mooi alternatief en met een goed uitzicht.

Liana was in het begin fel naar onze eigen kat, dit kwam door haar moeder instinct om haar kleintjes te beschermen. Nu accepteren ze elkaar in huis.

We denken dat Liana wel bij een andere kat zou passen, maar alleen zal ook geen probleem zijn.

Liana heeft haar taak als moeder fantastisch afgerond en is ondertussen ook gesteriliseerd.

Wie heeft er genoeg ruimte en liefde te geven, aan dit heerlijk knap poesje? Ze groeit op in een huishouden met pubers, de kat des huize en de daarbij horende dynamiek. Ze is nog niet buiten geweest, maar de nieuwsgierigheid is er wel.

Ben jij helemaal klaar voor een ex-moederpoes in huis? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!