Lex

RasEuropees korthaar
GeslachtKater
Leeftijd1 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenNee
Kan bij kinderenOnbekend
Binnen/buitenNaar buiten (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer3186
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€148,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat moet naar buiten kunnen.

Lex is een katertje van 1 jaar oud, hoofdzakelijk wit, met wat rode lapjes. Lex werd helaas uit een auto gegooid. Toen hij werd binnengebracht bleek hij een gezonde, gecastreerde jongen.  

Zijn vertrouwen heeft Lex door dit vervelende avontuur niet verloren. Al kopjes gevend komt hij naar je toe. Wel moet je Lex een beetje goed lezen om te zien wat hij fijn vindt en wat niet. Hij heeft een lief miauwtje, wat soms in grommen overgaat. Met een beetje liquid snack op een vinger is hij snel tevreden en laat zich dan heerlijk aaien.  

Na een luid miauwende begroeting, al klimmend in de tralies van zijn hok, en een snelle poging om te ontsnappen, laat Lex zich kroelen. Als je stopt, wil hij wel eens een licht tikje geven met zijn poot, zonder nagels gelukkig.  

In eerste instantie leek Lex andere katten wel interessant te vinden maar intussen merken we dat hij zijn buren niet heel leuk vindt. We plaatsen Lex daarom ook niet bij andere katten. Lex is een vriendelijke kat die graag met een hengeltje speelt. Hij is lief van karakter en heeft een uitzonderlijk zacht vachtje. Hij reageert snel op geluiden en lijkt wat prikkelgevoelig.  

Ben jij degene die Lex zijn gebruiksaanwijzing wil leren en veel liefde terug zal ontvangen? Vul hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.