Lentil & Iggy

SoortKonijn
GeslachtRammelaar en voedster (beide geneutraliseerd)
Diernummer2810 & 2886
KoppelJa
Moet bij soortgenotenNee
Geschatte geboortedatum09-2023 & 11-2021
Plaatsbaar vanaf06-01-2024
Adoptietarief
(incl. vaccineren en neutralisatie)
€ 200

Maak kennis met Iggy en Lentil!

Lentil is de kleine jongen met de grote oren. Toen hij bij ons binnenkwam was hij pas 6 weken oud, en qua gedrag was het net een puppy. Als hij zag dat er iemand binnenkwam stond hij meteen aan het deurtje van zijn hok te kijken, vragend om wat aandacht. Hij is intussen iets groter geworden en zijn liefde voor mensen lijkt ook nóg groter te zijn geworden. Hij houdt enorm van aandacht en van knuffelen, maar tussen de knuffelsessies door rent hij ook graag rond en springt en klimt hij op allerlei voorwerpen.

Iggy is de knappe dame met het pluizige kapsel. Toen zij bij ons binnenkwam voelde ze zich niet zo lekker, en mensen vond ze behoorlijk eng. Ze had moeite met eten waardoor we haar hebben moeten dwangvoeren, en ondanks dat ze het heel spannend vond liet ze dit goed toe en was ze heel dapper. Toen ze zich uiteindelijk beter voelde merkte we wel dat ze wat nieuwsgieriger was, maar ze oogde toch nog niet zo happy. Daarom hebben we besloten haar te koppelen aan Lentil, zodat ze een gezellig maatje had.

Sinds het moment dat ze samen zitten zien we een enorm verschil bij Iggy, ze is een stuk gelukkiger en actiever geworden. Ze houdt nog steeds niet erg van aaien, maar mensen vindt ze een stuk minder eng. Ze komt ook nieuwsgierig kijken wat je aan het doen bent, en durft ook een brokje uit je hand aan te nemen. Ze liggen vaak samen languit te slapen, het liefst bovenop een huisje. Beiden zijn heel erg lief, Lentil kan ook erg energiek zijn en Iggy is wat rustiger. 

Iggy en Lentil zijn op zoek naar een huis waar ze lekker de ruimte hebben, en waar ze ook veel aandacht krijgen (vooral Lentil). Doordat Lentil zo knuffelig is en Iggy niet meer bang is van mensen, zouden zij ook prima geschikt zijn voor (niet te jonge) kinderen.

Omdat onze konijnen binnen zitten kunnen ze op dit moment niet buiten geplaatst worden. En zullen ze tot na de vrieskou binnen moeten blijven.

Heb jij ruimte voor dit knappe konijnen-koppel? Vul onderstaand intakeformulier in zodat we zo snel mogelijk een speeddate kunnen inplannen!