Leniu

RasAmerikaanse Stafford
GeslachtReu
Leeftijd5 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenNee
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderen>15 jaar
Tuin nodig?Ja
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf02-07-2024
Registratienummer3656
Adoptietarief
(incl. chippen en vaccineren)
€272,25

Maak kennis met Leniu. (Spreek je uit als Lennie) Deze blije kop is een tijdje geleden gevonden en bij ons binnen gekomen. 

Wij zoeken voor Leniu een nieuw thuis.  
Wandelen doet hij graag en tijdens het wandelen maakt hij ook regelmatig even contact met diegene aan de andere kant van de lijn. In het begin kan hij wat fanatiek zijn door flink door te willen lopen, maar als je eenmaal aan het lopen bent neemt deze fanatiekheid ook af. Door het hoge gras struinen of er lekker doorheen rollen is toch wel iets wat hij het liefste doet. 

Wat voor ras er in Leniu zit is niet bekend, maar wij vermoeden dat er ergens wel iets van Boxer doorheen zit. Hierdoor vind hij iedereen leuk die zijn kennel betreedt. Al was dit in het begin bij binnenkomst bij ons wel even anders, maar goed is ook logisch als je ineens op een vreemde plek terecht komt. Een nieuwe eigenaar dient er wel rekening mee te houden dat Leniu soms wat terughoudend in een nieuwe situatie met nieuwe mensen. 

Leniu is op dit moment iets rond. Dit komt omdat hij het leuk vind om te trainen en tijdens het trainen heeft wat voertjes heeft bemachtigd. Lenie kent de basiscommando’s en wil deze maar al te graag aan je laten zien.

Met andere honden merken we dat Leniu niet zo goed weet wat hij hiermee aan moet en dit uit zich door te blaffen bij het zien van een andere hond. Hij is hierin wel goed af te leiden als de afstand tussen hem en de andere hond groot genoeg is. Bij een andere hond in huis plaatsen wij hem dan liever ook niet.  
Ook kleine kinderen lijkt ons niet zo slim, door zijn soms wat onstuimige gedrag zal hij namelijk nog wel eens een kind omver kunnen lopen. 

Kun jij Leniu elke dag een wandeling bieden en vind je het gezellig om een trouwe viervoeter in huis te hebben. Leniu wordt graag aangehaald en stelt contact erg op prijs. Wij vinden Leniu niet veel eisend en verwachten dat hij zich makkelijk aanpast in een huishouden.

Bent u op zoek naar een leuke leergierige hond en samen nieuwe avonturen te beleven? Reageer dan nu. 

Ben jij degene die op zoek is naar een stuiterbal met een will-to-please? Vul dan onderstaand intakeformulier in en wie weet kunnen jullie binnenkort van start!
Wacht even!

Voor je een hond in huis haalt zijn wij benieuwd of je weet wat er allemaal bij komt kijken. Lees je in door middel van deze
LICG huisdierenbijsluiter. Heb je daarna nog vragen? Wij beantwoorden ze graag.