Larissa

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd1 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenJa
Buiten/BinnenBuiten (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2141
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccinaties up-to-date,
neutralisatie en Feliway Help!)
€135
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat moet naar buiten kunnen

Begin juli is er een lief zwerfmoedertje samen met haar 3 kittens gevonden bij iemand in de tuin in Geldrop-Mierlo. De vindster wilden hen eigenlijk graag houden, maar dit ging helaas niet in verband met de eigen katten. De 3 kittens zijn inmiddels geadopteerd en nu is hun moeder Larissa er klaar voor om een passend huishouden te vinden! 

We snappen wel dat Larissa bijna mocht blijven op het vindadres, want wat een lieve en sociale poes is ze. Ook naar haar kittens toe was ze erg zorgzaam en zachtaardig. Larissa zoekt gelijk contact bij benadering en komt soms zelfs al bij je op schoot. Ze houdt er ook van om te spelen en kopjes te geven.  

Al met al denken we dat als Larissa een vast plekje heeft, ze steeds meer aanhankelijk zal worden. Omdat ze gewend is om buiten te leven, zoeken we voor Larissa een plek met een wat grotere buitenruimte. 

Wij vinden dat Larissa – na alle onvoorwaardelijke zorg die ze haar kittens heeft gegeven – nu zelf alle liefde verdient!

Voel jij de liefde al opborrelen voor onze Larissa ? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.