Lara

RasMechelse herder
GeslachtTeef, gesteriliseerd
Leeftijd6 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenNee
Kan bij kattenNee
Kan bij kinderenVanaf 12 jaar
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf30-06-2022
Registratienummer117
Adoptietarief
(incl. chippen en vaccineren)
€300,00

Lara is een stoere, fanatieke, gezonde Mechelse herder van 6 jaar oud. Ze is in de bloei van haar leven en staat altijd klaar om samen met jou op pad te gaan. Zwemmen is haar grootste hobby en niets of niemand staat haar hiervoor in de weg. (Lees: Ze springt gewoon het kanaal in als ze daar zin in heeft) Maar ook voor lange wandelingen of samen met de bal spelen ben je bij haar aan het juiste adres! Ze is op zoek naar een geduldige en energieke baas. Eentje die voldoende tijd en ruimte heeft en graag samen haar op avontuur en aan de slag gaat.

Andere honden vindt Lara ontzettend spannend, ze kan hier ook echt niet mee overweg. Als ze een andere hond ziet gaat ze flink in de riem hangen, fixeert en valt ze uit op de tegemoetkomende hond. We zijn al erg aan het trainen om het trekken en fixeren te verminderen. Gelukkig is ze is erg gericht op voertjes (vooral stukjes worst) dus actief met haar trainen behoort zeker tot de mogelijkheden. Als er niet veel andere afleidingen zijn kan Lara best ontspannen mee wandelen en wat trucjes in ruil voor wat worstjes. Diezelfde worstjes zorgen ervoor dat ze tijdens de wandelingen goed de aandacht bij jou houdt en wat minder op eventuele honden om haar heen.

Lara gedraagt zich in de opvang erg netjes in de kennel. Ze heeft een mand met kussen en laat deze netjes heel en ze is zindelijk. Helaas weten we niet zeker of Lara uit een huiselijke situatie komt. Dus zeker in de eerste periode dat Lara in huis zal zijn zal hier extra aandacht aan besteed moeten worden en is het aan te raden om een eigen plekje voor haar te creëren in huis of in de tuin.  

Ben jij opzoek naar een waakhond voor op een bedrijf of in de tuin maar ga je daarnaast wel lekker met haar wandelen dan zou Lara ook geschikt zijn.
Lara mag ook geplaatst worden op een afgesloten terrein als waakhond!

Heb jij zin om actief met deze dame aan de slag te gaan? Vul dan onderstaand intakeformulier in en wie weet kunnen jullie binnenkort van start!
Wacht even!

Voor je een hond in huis haalt zijn wij benieuwd of je weet wat er allemaal bij komt kijken. Lees je in door middel van deze
LICG huisdierenbijsluiter. Heb je daarna nog vragen? Wij beantwoorden ze graag.