Lady

RasKeeshond
GeslachtTeef
Leeftijd5 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenLees de tekst
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf16-12-2022
Registratienummer1043
Adoptietarief
(incl. chippen en vaccineren)
€240,00

Deze kleine spring in het veld is Lady, Lady is een keeshondje van 5 jaar oud. 

Lady vindt alles leuk en is altijd in voor een wandeling. Samen met een andere hond of alleen, dat maakt voor haar niks uit als ze maar mee kan wandelen.

In het begin kan Lady nogal blafferig overkomen, maar we hebben hier gemerkt dat dit puur onwetendheid en onzekerheid is. Als ze iets eenmaal heeft gezien en weet waar ze aan toe is wordt dit een stuk minder. Ze blaft voornamelijk bij het aanlijnen en het omdoen van een tuigje. Als ze eenmaal buiten is en lekker op dreef is ebt het blaffen vanzelf weg. Niet te veel aandacht aan besteden.

Ook een balspel is zeker aan Lady besteed, wat een energie heeft deze dame in zich.

Knuffelen en aandacht staat hoog aan het lijstje van Lady, want ondanks het geblaf van enthousiasme kan ze ook zeker genieten van een knuffelsessie op zijn tijd.

We hebben haar ook al een paar keer gekamd en geborsteld hier en in het begin vond ze het niet zo fijn, maar inmiddels laat ze het goed toe. Ze krijgt dan aan het einde natuurlijk ook altijd iets lekkers!

Bent u diegene die van een lekkere wandeling houdt en daarna lekker op de bank gaat zitten en gezelschap zoekt, dan is Lady een mooi aanvulling.

Lady is door onze dierenarts flink onderhanden genomen omdat haar gebit niet helemaal fris meer was. Inmiddels heeft ze weer een lekker bekkie waar ze weer lekker mee vooruit kan. 

Lady wordt niet geplaatst bij kleine kinderen omdat hun onverwachtse gedrag moeilijk in te schatten is. Bij wat oudere/rustige kinderen verwachten wij geen probleem. Verder mag Lady ook geplaatst worden bij een andere hond. Vooral een stabiele reu kan Lady regelmatig het goede voorbeeld geven over hoe ze zich moet gedragen als ze het zelf even niet weet. 

Ben jij degene die lekker met Lady kan wandelen en natuurlijk ook knuffelen? Vul dan onderstaand intakeformulier in en wie weet kunnen jullie binnenkort van start!
Wacht even!

Voor je een hond in huis haalt zijn wij benieuwd of je weet wat er allemaal bij komt kijken. Lees je in door middel van deze
LICG huisdierenbijsluiter. Heb je daarna nog vragen? Wij beantwoorden ze graag.