Kyra

RasHusky
GeslachtTeef
Leeftijd1 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenNee
Kan bij kinderenJa, oudere
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf04-04-2022
Registratienummer1505
Adoptietarief
(incl. chippen en vaccineren)
€247,50

Deze lieve, speelse jonge meid van 12 maanden is een echte Husky. Ze is opzoek naar een liefdevol en ondernemend baasje! 
Kyra is een vriendelijke hond die graag actief bezig is, zoals de meeste Husky’s. Tijdens een wandeling is Kyra erg nieuwsgierig en ontdekt graag nieuwe dingen. Ze kan lekker wandelen zonder trekken als je met haar bezig blijft maar laat je haar een beetje dwalen gaat ze zelf avonturen zoeken. Ze vind dan ook regelmatig voedsel in de struikjes en pakt wel eens spulletjes van de grond.
Hoewel ze heel sociaal is kan ze in het begin voorzichtig bij toenadering, maar dat houdt haar sociale karakter als ze eenmaal gewend is niet meer tegen.
Verder kun je Kyra veel bijbrengen omdat ze erg leergierig is, wat ideaal combineert met haar voergerichtheid… dus ze zal alles voor een snoepje doen! Leuke cursussen, leren, trainen en daarnaast fysiek veel wandelen zijn voor haar een must. Ben jij een hardloopfreak, houdt je van de natuur en zoek je een hond die je daarin vergezeld?

Kyra’s goedaardige karakter zorgt ervoor dat ze sociaal is naar oudere kinderen en andere honden, ze zal ze geen kwaad doen, integendeel, ze vindt alles gezellig. Tijdens het lopen zul je merken dat ze alles om zich heen interessant vindt, maar met een kort commando komt ze gelijk weer naar je toe. Over het algemeen is Kyra gewoon een geweldige hond die veel liefde en een leuk gezin nodig heeft. Met kleine kinderen kan Kyra nog wat te lomp zijn. Maar kinderen vanaf een jaar of 8 verwachten we dat dat wel zal gaan.

Kyra komt uit een huiselijke situatie en is gewend om bij je op bed te liggen. Ze maakt niks stuk. Als je haar alleen thuis laat kan ze haar echte Husky zang laten horen en dan joelt ze zoals de meeste Husky’s doen.
Kyra vind het wandelen aan een halsband onprettig en wandelt het liefst aan een tuig. 

Kan jij die gezelligheid en lange wandelingen bieden? Vul dan onderstaand intakeformulier in en wie weet kunnen jullie binnenkort van start!
Wacht even!

Voor je een hond in huis haalt zijn wij benieuwd of je weet wat er allemaal bij komt kijken. Lees je in door middel van deze
LICG huisdierenbijsluiter. Heb je daarna nog vragen? Wij beantwoorden ze graag.