Kwint

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd1.5 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenOnbekend
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer3057
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€148,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat heeft wat tijd nodig om te wennen maar wil daarna veel aandacht!

Deze zwarte knappe jongen is Kwint! Hij liep al een tijdje rond en zelfs met een belbandje is er geen eigenaar gevonden. Daarom is hij in ons asiel terecht gekomen en bij binnenkomst moest hij bibberen van de kou. Ondanks dat bleek Kwint helemaal gezond na een uitgebreide check.  
 
De eerste tijd bij ons was Kwint nog wat verlegen, maar was het gelijk merkbaar dat hij wel graag contact wilde. Inmiddels is hij helemaal gewend en houdt hij enorm van kroelen. Hij vindt het heerlijk om te worden gekriebeld in zijn zachte vachtje en komt ook al lekker op schoot. Daarnaast houdt Kwint ervan om op onderzoek uit te gaan en speelt hij graag. Kwint is bij ons nog wel wat alert op alle geluiden.  
 
Al met al een erg lieve en makkelijke kat zonder moeilijkheden! Het enige wat Kwint zoekt is een warme schoot, voldoende aandacht en de ruimte om op onderzoek uit te gaan.

Ben jij degene die op zoek is naar een zwarte schoonheid? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.