Kokky

RasBoomer
GeslachtReu
Leeftijd1jr, 8 mnd
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenZie tekst
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf21-10-2023
Registratienummer2643
Adoptietarief
(incl. chippen en vaccineren)
€247,50

We stellen Kokky aan je voor.

Dit knappe reutje is een tijdje geleden, samen met Peppy, bij ons binnen gekomen.

Kokky en Peppy zijn graag samen. We nemen beide honden zowel samen als alleen mee wandelen, zodat ze leren om samen en alleen te wandelen en dat alleen wandelen helemaal niet spannend is. Het is belangrijk dat beide honden leren om ook afzonderlijk van elkaar naar buiten te gaan. Dit omdat ze samen of afzonderlijk van elkaar geplaatst mogen worden.

Kokky en Peppy hebben niet altijd de juiste medische zorg gekregen. Kokky is op dit moment nog in behandeling voor een verwaarloosde oorontsteking. Er is een kans dat dit een terugkomend probleem is.
Qua vachtverzorging zal Kokky regelmatig naar een trimsalon moeten om te wassen en knippen, als je dit op een rustige manier doet vind hij dat helemaal prima. Als je te snel gaat kan hij dit aangeven met een zachte grom.

In het begin vond hij nieuwe mensen best spannend en ging dan dicht bij je staan. Door alle positieve ervaringen die hij heeft opgedaan gaat het inmiddels stukken beter.

Hoe Kokky is met katten weten we niet. Als hij een kat ziet dan begint hij te zachtjes te piepen en soms een blaf. Maar hij is hierin goed af te leiden met je stem en voer en loopt dan met je mee. Of hij in een thuissituatie een kat met rust laat is voor ons onbekend.

Natuurlijk zou het leuk zijn voor Peppy en Kokky om samen geplaatst te worden, maar ze zijn ook apart van elkaar te plaatsen met voorkeur bij een andere teef. Dit omdat Kokky andere intacte reuen ingewikkeld vind.

Kokky is graag onder de mensen en vind het daarom vervelend om terug in de kennel gezet te worden. Het alleen thuis blijven is dus iets wat langzaam opgebouwd moet worden in een nieuwe omgeving.

Kan jij Kokky een nieuw thuis geven? Vul dan onderstaand intakeformulier in en wie weet kunnen jullie binnenkort van start!
Wacht even!

Voor je een hond in huis haalt zijn wij benieuwd of je weet wat er allemaal bij komt kijken. Lees je in door middel van deze
LICG huisdierenbijsluiter. Heb je daarna nog vragen? Wij beantwoorden ze graag.