Muis
Koentje

Kitten Koentje & Muis

RasEuropese korthaar
GeslachtKater en poes
Leeftijd< 6 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenNee
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenVanaf 12 jaar
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf29-07-2022
Registratienummer564 + 481
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
Samen €360,00

Koentje en Muis verblijven momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Als je een duo zoekt waar zowel geknuffeld kan worden en nog wat vertrouwen gewonnen moet worden, dan is dit duo het juiste.

Muis is speels, sociaal, nieuwsgierig en een kie is spinnen.  Koentje kwam heel angstig binnen maar heeft ook leren chillen, spelen en zelfs al een beetje spinnen.

Koentje is goed te benaderen maar zal ongetwijfeld een terugval krijgen als hij verhuist. Het is belangrijk dat hij de tijd krijgt om opnieuw te leren vertrouwen. Binnen het gastgezin zet hij al grote stappen, en we weten dat deze nieuwsgierige schaduw ook bij u nog stappen kan zetten. Het gastgezin kan hem inmiddels gewoon benaderen, oppakken, aaien en er langsaf lopen.

Muis is niet alleen een beauty maar ook een super lief kitten. Ze spint al bij de kleinste aanraking en is goed in knuffelen. Maar… speeltijd is speeltijd, en daar komt geen knuffel tussenin.

Samen vormen deze 2 het perfect koppel. Een koppel waarbij ze van elkaar leren maar zeker ook rust en liefde bij elkaar vinden. En zeg nou eerlijk. Zijn het geen plaatjes?

Muis moet nog een 3e enting hebben. Dit kan bij het opvangcentrum en zit bij de prijs inbegrepen.

Heb jij een plekje in je hart over voor Muis en Koentje? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!