Kittens Zino & Zeb

RasEuropese korthaar
GeslachtKaters
Leeftijd<12 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2222 & 2221
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccinaties up-to-date,
neutralisatie en Feliway Help!)
€370
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katWij worden alleen samen geplaatst

Zino en Zeb verblijven momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Zino is de grote broer en vind het heerlijk om nieuwe dingen te ontdekken op zijn eigen tijd en tempo en hij speelt heel graag. Niks zo leuk als met een wc rolletje door de kamer rollen en racen. Of klimmen en klauteren daar waar kan samen met zijn broertje Zeb. Achter elkaar aan rennen en samen rollen bollen over de vloer zijn favoriete spelletjes. Ze gaan ook graag op onderzoek uit en vinden het heerlijk om samen te observeren wat wij mensen allemaal doen.

Samen kunnen ze de wereld aan en als de een de ander even mist gaan ze snel op zoek naar elkaar. Ze slapen samen, ze eten samen en ze spelen samen en het leren wennen aan mensen hebben ze ook echt samen gedaan. Samen op schoot begonnen en nu kunnen ze individueel ook van het knuffelen genieten.

Zeb is kleiner van stuk maar ontzettend dapper in het ontdekken hoe de mensen wereld in elkaar zit en wat het leven in een huis betekend. Inmiddels geniet hij ontzettend van knuffelen en spint er op los zodra de knuffelsessie start. Ze vind het heerlijk om achter haar oortje gekriebeld te worden.

Zino is inmiddels ook goed gewend aan de mensenwereld en als hij zijn eigen gevoel mag volgen kan hij ontzettend genieten van een knuffelsessie als hij er zin in heeft. Hij heeft namelijk bij zijn broertje gezien hoe fijn dat kan zijn. En ervaren dat het veilig is. Ze houden je graag gezelschap, en komen bij je liggen of zitten als je staat te koken of zit te werken. En als de energie is opgeladen gaan ze snel weer spelen, balanceren, klimmen en klauteren.

Slapen is ook een belangrijke activiteit volgens beide, op een kussen, in hun mandje of lekker in onze luie stoel als ze maar bij elkaar in de buurt zijn.

Ze zijn beide gesocialiseerd met kinderen en een hond. Aan de kinderen zijn ze helemaal gewend en ze genieten van de aandacht en de gezelligheid om hen heen. Onze hond vinden ze super interessant en ze voelen zich steeds vrijer om bij hem in de buurt te komen. Ze zijn echt nog aan het ontdekken wat een hond nou eigenlijk is en wat je er eventueel aan zou kunnen hebben😉

Ze willen heel graag samen verhuizen omdat ze samen de wereld aan durven en vanaf het begin steun vinden bij elkaar. Ze leren van elkaars karakter en vullen elkaar erg goed aan. En om tikkertje te spelen heb je nou eenmaal een kameraadje nodig en dat spelen ze heel graag een paar keer per dag.

Heb jij een plekje voor deze twee lieverds waar ze samen de wereld verder mogen ontdekken en groter mogen groeien? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.