Kittens Yera & Yanuq

RasEuropese korthaar
GeslachtPoezen
Leeftijd<12 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Binnen/buitenBinnen
ZindelijkJa
Registratienummer1852 & 1854
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccinaties up-to-date,
neutralisatie en Feliway Help!)
€370
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katWij worden alleen samen geplaatst

Yera en Yanuq verblijven momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

De zusje Yera en Yanuq zijn samen met broertje Yake met de fles grootgebracht. Zij werden gevonden met moederpoes, maar moeder trok zich helaas niet erg veel aan van haar kleintjes. Zij waren niet geheel fit en hadden wat extra ondersteuning nodig, maar zij zijn uitgegroeid tot twee prachtige dametjes.

Yera is het “schilpadpoesje”, Yanuq lijkt pikzwart, maar als het licht er op valt is er zowel een gestreepte als ietwat gevlekte ondertoon zichtbaar.

Behalve met hun broertje zijn zij opgegroeid met meerdere grotere en kleine kittens en met 3 volwassen katten. Ook heeft er gedurende 14 dagen een hondje bij ons gelogeerd, wat geen probleem was. Hebt u zelf een hond hangt het natuurlijk van uw hond en uw begeleiding af of dit ook goed gaat.

Ze zijn erg aanhankelijk en hangen graag op en aan u. Natuurlijk zijn zij, passend bij hun leeftijd, energiek en actief. Ze zijn beiden gek op balletjes met en zonder rinkeltjes, de balletjesbaan en zachte muisjes. Schoenen met veters vinden zij ook geweldig.

Hun wensen voor hun nieuwe personeel zijn niet zo groot: zij wensen iemand die veel thuis is en aandacht voor ze heeft en een schoot heeft om lekker op te chillen. Doe er wat leuke speeltjes bij, een klimpaal en ze zijn helemaal tevreden. Zij zijn 4 hoog opgegroeid, dus het begrip tuin kennen zij niet.

Heb jij een huis vol liefde waar deze 2 prachtige schatten mogen ravotten en ontdekken? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.