Kittens Spidey & Manny

RasEuropese korthaar
GeslachtKater en Poes
Leeftijd<16 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa, ouder
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2006 & 2005
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccinaties up-to-date,
neutralisatie en Feliway Help!)
€370
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katWij worden alleen samen geplaatst

Vanwege zijn zwarte kuif noemen wij Manny altijd Spike, dit past veel beter bij zijn karakter. Hij is een vrolijke deugniet. Manny komt de hele tijd naar je toe om geaaid te worden, door zijn half lange haar is het echt ontzettend zacht!!

Deze stoere kater komt niet op je schoot zitten, daar heeft hij simpelweg geen tijd voor. Spelen met een balletje aan een touwtje is wat hij het allerliefste doet! Hij springt, rent en valt aan, het is zo grappig om naar te kijken hoe hij dit vol overgave doet.

In de weken dat Manny bij ons heeft gewoond heeft hij veel gespeeld met onze kinderen (10 en 11 jaar), je kon aan hem zien dat hij daar oprecht van geniet.

Spidey is een bang poesje maar wel heel lief en je kan haar hartje voor je winnen! Ze zoekt dan ook een baasje met wat geduld in het begin, ze zal tijd nodig hebben om aan je te wennen.

Spidey vindt het heerlijk om in haar mandje te liggen en dan zachtjes geaaid te worden in haar nekje, dan begint ze te spinnen en sluit ze haar oogjes. Toen ze bij ons binnen kwam zat ze enkel bang in een hoekje en blies ze naar iedereen die ook maar een klein beetje in de buurt kwam. Ze viel aan als je te dichtbij kwam. Inmiddels is ze een heel ander poesje geworden! Ze speelt heerlijk met haar broer en ontdekt dat spelen met mensen ook heel leuk is. Ze laat zich door het hele gezin aaien en geniet daar ook intens van.

Ben jij geduldig en geef je haar een paar weken om aan je te wennen? Als je dat kan opbrengen dan zul je zien dat alles wat je haar gegeven hebt naar je terug komt!

Omdat Spidey en Manny zo close met elkaar zijn en veel aan elkaar hebben, plaatsen wij ze als een koppeltje.

Heb jij ruimte en tijd voor deze 2 kleine donderstralen? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.