Kittens Skoda & Suzuki

RasEuropese korthaar
GeslachtKaters
Leeftijd<12 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2470 & 2471
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccinaties up-to-date,
neutralisatie en Feliway Help!)
€370
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katWij worden alleen samen geplaatst

Skoda en Suzuki verblijven momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Deze lieve katjes beginnen gezellig te miauwen en te piepen als je de kamer binnen komt. Het zijn stoere, lieve mannetjes die enorm kunnen stoeien met elkaar en hun grote, lieve vriendin Vlekkie (onze iets oudere kitten van 4 maanden oud). Samen zijn ze als bange katjes bij ons gekomen. Samen veilig tegen elkaar aan zitten en een beetje blazen naar ons, want wij mensen waren eng… maar al na een paar dagen in ons huis was de knop al om: mensen zijn leuk!

Inmiddels laten ze zich makkelijk oppakken en vragen ze om aandacht door naar je toe te komen. Als Skoda in je armen zit, begint hij al snel te spinnen als je hem in zijn nekje kriebelt. Suzuki heeft nog iets meer vertrouwen nodig, maar begint ook al steeds meer te genieten van het gekriebel en onze aandacht.

Skoda en Suzuki wonen bij ons gezin en krijgen veel aandacht van onze 3 kinderen (7, 12 en 13 jaar). Van een afstandje hebben ze kennis gemaakt met onze hond, dat ging goed.

Heb jij een een leuk thuis voor deze twee gezellige en lieve huisgenootjes? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.