Kittens Niall & Zayn

RasEuropese korthaar
GeslachtKaters
Leeftijd>16 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa, ouder
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2637 & 2636
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccinaties up-to-date,
neutralisatie en Feliway Help!)
€370
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katWij worden alleen samen geplaatst

Niall en Zayn verblijven momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Deze twee schattige broertjes zijn samen gevonden en bij een gastgezin geplaatst waar ook 2 oudere katten wonen. Met elkaar rennen en spelen ze heel wat af om daarna als een blok bij elkaar in slaap te vallen.

Daar waar Niall echt de stoere man is en het voortouw neemt, is Zayn wat afwachtender voor nieuwe mensen, maar dit vertrouwen is zeker te winnen met geduld (en snoepjes!). Nu ze gewend zijn in het gastgezin komen ze allebei heel veel knuffeltjes halen en zijn ze er als de kippen bij als er iets te beleven is!
Niall is echt een allemansvriendje en voor niks of niemand bang. Als je binnenkomt staat hij meteen klaar om je enthousiast te begroeten. Hij vindt het heerlijk om opgetild te worden en om op schoot te liggen, hij wil overal bij zijn.
Zayn heeft wat meer tijd nodig om uit zijn schulpje te komen en kan daarom het beste ook samen met Niall geplaatst worden zodat hij wat steun heeft aan zijn broertje. Hij heeft al in de gaten dat kriebelen eigenlijk heel lekker is en komt ook al graag op schoot liggen dus met wat tijd en aandacht komt dat helemaal goed!

Spelen doen ze graag, een balletje, een touwtje of een hengel, alles is leuk.
Andere huisdieren zouden geen probleem voor deze 2 zijn, wat oudere kinderen ook niet als ze maar voldoende rust en geduld hebben zodat Zayn ook rustig kan wennen.

Heb jij de de ruimte, liefde en een beetje geduld om deze twee een fijn thuis te geven? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.