Kittens Mero & Xip

RasEuropese korthaar
GeslachtKaters
Leeftijd<16 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenOnbekend
Binnen/buitenBinnen
ZindelijkJa
Registratienummer2241 & 2227
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccinaties up-to-date,
neutralisatie en Feliway Help!)
€370
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katWij worden alleen samen geplaatst

Mero en Xip verblijven momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Mero en Xip zijn een heerlijk duo. Mero is een heerlijke knuffelaar en een voorbeeldig katertje. Hij ligt het liefst op schoot, op je borst of zelfs in je gezicht met zijn neus bij de jouwe. Knuffelen, aaien en heel veel spelen met zijn “brother from another mother”.

Xip is twee weekjes ouder dan Mero en gevonden met een verlamd achterpootje. Al na een paar dagen oefenen lukte het hem om zijn pootje weer te gebruiken. Het is nog niet helemaal zoals het was, maar misschien komt dat nog. Het gaat nog steeds iedere keer wat beter. Alleen als hij moe is zie je dat de afwikkeling van zijn pootje niet helemaal gaat zoals het hoort.

Hij is wat afwachtender dan zijn broer, een teer zieltje, maar als je zijn hart hebt veroverd gaat hij er helemaal voor. Waar hij ook helemaal voor gaat is het vangen van vliegen. Geen handicap houdt hem dan tegen. Hij is er een ster in. Samen hebben ze een moeilijke tijd overwonnen en ze willen daarom heel graag samen blijven.

Omdat Xip dus een beetje een handicap heeft met zijn pootje is dit wel een stelletje dat binnen moet blijven of alleen in een afgesloten tuin mag komen. Anders is er een te groot gevaar dat Xip iets overkomt omdat hij net wat minder snel uit de voeten kan.

Heb jij een afgesloten tuin of een perfect thuis waar deze twee binnen kunnen vertoeven? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.