Kittens Emma en Bo

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes & Kater
Leeftijd>16 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenJa
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer1916 & 1933
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccinaties up-to-date,
neutralisatie en Feliway Help!)
€370
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katWij worden alleen samen geplaatst

Bo en Emma zijn broertje en zusje uit een zwerfnestje met nog een ander broertje die inmiddels is geadopteerd.

Emma was heel in het begin verdrietig en bang en heeft een dag “gehuild” zoals wolven dat doen. Twee dagen later kwam broertje Bo ook en daar werd ze dolblij van: ze miauwde heel hard, sprong op Bo, sloeg haar voorpootjes om zijn hals en likte hem van top tot teen, en hetzelfde ritueel volgde bij het andere broertje. Familieband bewezen!

Bo en Emma zijn hele lieve kittens, altijd met een goed humeur! Ze zijn niet meer bang voor ons, alleen nog een beetje voor nieuwe mensen en harde geluiden. Maar als je op je hurken zit en ze rustig benadert en ze met iets lekkers paait, is dat gauw voorbij en kun je ze rustig aaien. Dat vinden ze geweldig gezien hun tevreden gespin.

Ook als ze liggen te soezen of slapen, bijvoorbeeld op de bank samen met ons, kun je ze rustig aaien. Hier genieten ze met volle teugen van! Ze zijn onderzoekend, houden enorm van samen spelen met balletjes en stokjes en als we met hengeltjes zwieren vinden ze dat helemaal geweldig. Dat gaat dan ook in volle vaart, overal op en door en onder en met heel veel energie. Genoeg bewegingsruimte is dus wel belangrijk, liefst ook buiten, gezien hun grote interesse voor planten en het opsnuiven van de buitenlucht als de schuifpui op een kiertje staat.

Bo, het zwarte katertje met donkerbruine strepen en een beetje wit, was in het begin de kleinste en bangste. Dat bange is nu zo goed als voorbij. Hij wordt nog n beetje bemoederd door Emma en ze slapen graag samen. Bo eet heel goed en krijgt telkens meer pit. Hij kan wel nog steeds dromerig om zich heen kijken met zijn grote ogen en witte wenkbrauwen op zijn zwarte koppie, maar springt dan ineens uit het niets op zijn eigen staart, of op zijn broer of zus, superschattig. En als er gespeeld wordt, doet hij van harte mee!

Emma is niet alleen qua kleur (wit/roodbruin/zwart), maar ook qua karakter duidelijk een combinatie van haar broertjes, en een beetje het moedertje. Ze is voorzichtig, alert, actief, lief, grappig, zorgzaam, vrolijk, erg aanhankelijk en heeft pit. Ze is dol op haar broertje! Hij en Emma vinden allebei de wereld nog een heel klein beetje spannend, maar met z’n tweeën durven ze het zeker wel aan!

Wanneer deze kittens je kennen en vertrouwen, worden het echt maatjes voor het leven. Ze hebben alleen een heel klein beetje tijd nodig.

Ben jij op zoek naar deze twee leukerds? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.