Diesel
Dibbus

Kittens Diesel & Dibbus

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes en kater
Leeftijd<12 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenNee
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2705 & 2706
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccinaties up-to-date,
neutralisatie en Feliway Help!)
€370
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katWij worden alleen samen geplaatst

Diesel en Dibbus verblijven momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Ik zal deze 2 knapperds even voorstellen: 
Dibbus is een cypers gestreept grijs met zwart katertje. Diesel lijkt erg veel op haar broer, maar zij heeft wat rood in haar vacht. Ze zijn in het gastgezin gekomen op vrijdag 13-10 met een leeftijd van 6 weken.

Waarschijnlijk hadden ze nog nooit mensen van dichtbij gezien, ze waren ontzettend bang. Met veel aandacht en lekker eten, gingen ze toch wel inzien dat mensen eigenlijk niet zo eng zijn. Dibbus zit vol energie en heeft eigenlijk geen tijd om te knuffelen. Je kunt hem zonder problemen oppakken en dan geniet hij ook echt van de aandacht. Hij spint er dan flink op los, vaak is dit maar van korte duur en gaat hij weer op ontdekkingstocht. 

Diesel vindt oppakken nog een uitdaging. Ze laat het toe, maar kan er nog niet altijd van genieten. Ze spint soms en ontspant dan, maar ook regelmatig gaat ze in de bevries stand en ondergaat het dan. Als je haar dan op de grond zet, kan het zijn dat ze wegloopt, omdraait en terug komt om even wat tikken uit te delen. Daarom lijkt het me verstandig om dit prachtige duo niet bij een gezin te plaatsen met kleine kinderen. Verder is het echt een super lief meisje, wat nog wat extra tijd nodig heeft om vertrouwen te krijgen in haar personeel. Ze zijn beide zindelijk, eten en drinken goed. 

Heb jij een klein beetje geduld maar ook alle liefde voor deze twee leukerds? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.