Kittens Daantje & Dorus

RasEuropese korthaar
GeslachtPoezen
Leeftijd<12 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenNee
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2703 & 2704
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccinaties up-to-date,
neutralisatie en Feliway Help!)
€370
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katWij worden alleen samen geplaatst

Daantje en Dorus verblijven momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Ik zal deze 2 knappe dames even voorstellen.

Dorus heeft grijs en zwart in de vacht, cypers gestreept. Daantje heeft rood en bruin in de vacht met ook hier en daar wat cypers gestreept.
Ze zijn in het gastgezin gekomen op vrijdag 13-10, met een leeftijd van 6 weken. Waarschijnlijk hebben ze nog nooit mensen van dichtbij gezien, ze waren ontzettend bang. Met veel aandacht en lekker eten gingen ze toch wel inzien dat mensen eigenlijk niet zo eng waren.

Dorus is erg aanhankelijk, komt naar je toe voor een kopje en een knuffel. Ze geniet van kort op schoot zitten, ze heeft het te druk met spelen en op ontdekkingstocht gaan. Ze laat zich makkelijk oppakken en aaien. 
Daantje laat zich ook oppakken en aaien, maar is daar al snel klaar mee. Ze uit dit vaak in van je weglopen, omdraaien en terug komen om even wat tikken uit te delen. Haar manier om te zeggen dat je te ver bent gegaan met aaien.

Het lijkt me verstandig om haar niet te plaatsen in een gezin met kleine kinderen. Ze is verder een heel lief meisje, wat ook echt wel kan genieten van de aandacht, ze spint er dan op los. Maar alleen als zij daar aan toe is.

Heb jij een klein beetje geduld maar ook alle liefde voor deze twee leukerds? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.