Kittens Cody & Dina

RasEuropese korthaar
GeslachtKater en Poes
Leeftijd<16 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2147 & 2165
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccinaties up-to-date,
neutralisatie en Feliway Help!)
€370
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katWij worden alleen samen geplaatst

Cody en Dina verblijven momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Cody en Dina zijn als duo bij ons in het gastgezin gekomen. Ze waren al dikke vriendjes bij aankomst en dat is niet verandert hier.
Ze spelen, stoeien, slapen, en knuffelen samen en houden elkaar schoon. Kortom ze zijn beste maatjes en die willen we graag bij elkaar houden.

Cody is een rustig katertje en is een kleine 2 weken ouder dan Dina. Hij laat zich het beste beschrijven als een zachtaardige gentleman. Als hij wil knuffelen (en dat doet deze knuffelkont graag), komt hij bij je zitten, legt dan voorzichtig een pootje op je been en kijkt je vragend aan. Op het moment dat je hem dan aait, kruipt hij luidt spinnend en kusjes gevend met zijn kopje in je nek. Ook ligt hij graag bij je op schoot. De knuffelsessies worden regelmatig onderbroken om met Dina te spelen. Met spelen is hij vooral dol op Dina’s staart, pingpongballetjes en alles wat ritselt.

Dina is een zwart wit poesje. Ze is een lieve vrolijke wildebras. Ze is ontzettend nieuwsgierig bij alles wat je doet en probeert dan ook altijd te ‘helpen’. Ze is dol op schoenveters. Indien je net als de meeste mensen waarde hecht aan de veters in je schoenen, dan is het goede nieuws dat ze goed af te leiden en te corrigeren is met een oude schoenveter waar ze naar hartelust mee mag spelen. Als Dina klaar is met spelen en de wereld ontdekken, komt ze luid spinnend bij je op schoot liggen vragend om knuffels. Ze ligt het liefst op je schouders in je nek, om van daar uit kopjes te geven tegen je hoofd of op liefdevolle wijze je haren te wassen of je kapsel te herschikken.

Dina en Cody zijn soms even verlegen als ze nieuwe mensen zien of onbekende geluiden horen, maar dat duurt nooit lang, daar zijn ze veel te nieuwsgierig voor.

Zowel Cody als Dina kunnen goed met andere katten, (zowel kittens als oudere katten) overweg. Honden zijn nog onbekend terrein voor hun.

Heb jij een hart voor twee waarmee je veel kan knuffelen? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.