Kittens Bodil & Wiep

RasEuropese korthaar
GeslachtPoezen
Leeftijd<16 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenNee
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer1918 & 1920
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccinaties up-to-date,
neutralisatie en Feliway Help!)
€370
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katWij worden alleen samen geplaatst

Bodil en Wiep verblijven momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

De zusjes Bodil en Wiep zijn met 3 weken oud gevonden. Ze waren ondervoed en verkouden. Ze hebben hard voor hun leven moeten vechten. Ze zijn 26 mei geboren en sindsdien veel gemaakt.

Gelukkig hebben veel lieve mensen samen met hun voor hun leven gevochten, want wat een dappere dames. Ze zijn enorm sociaal, vinden niets eng, willen alles zien en ontdekken.

Ze weten wat ze wel en niet willen. Nee is ook echt nee en laten dat ook weten. Misschien dat kleine kinderen daarom geen goede match is voor deze zusjes.

Ze zijn snel tevreden, vooral als ze samen mogen spelen en samen kunnen slapen. Mensen, honden en andere katten zijn geen probleem voor ze. Ze winden iedereen om hun kleine teentjes heen.

Ze hebben ons veel zorgen bezorgd, maar het is tijd dat ze samen een onbezorgd leven gaan leiden. Als ze dan ook nog veel liefde krijgen, geven ze heel veel lieve knuffels terug. Zij laten je glimlachen en je hart smelten.

Heb jij een hart voor twee waarmee je veel kan knuffelen? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.