Kitten Zina

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd<12 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenOnbekend
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2608
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Zina verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Zina is een kat uit de boom kijk meisje. Ze doet graag haar eigen ding. Eigenlijk vindt ze jou super interessant maar net nog een beetje spannend. Het is een rustig meisje tot nu toe.

Zina zou het leuk vinden als er nog een speelmaatje zou zijn. Ze vindt het niet leuk wanneer haar huidige speelmaatje haar alleen ergens achter laat om zelf op avontuur te gaan.

Neem de tijd om haar echt te leren kennen, want ze heeft wat tijd nodig om te wennen. Je kunt haar wel verleiden met een heerlijk warm slaapplekje. Qua eten is ze kierkeurig, ze heeft duidelijk haar voorkeuren.

Let op! Kittens jonger dan 12 weken worden bij voorkeur geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren. Mocht je bijvoorbeeld thuiswerken en veel tijd willen spenderen met een jonge kitten, dan kunnen we wellicht een uitzondering maken.

Heb jij een beetje geduld om deze dame echt te leren kennen? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.